Prins is vrij van geur, kleur en smaakstoffen en is 100% natuurlijk. Dit zorgt voor een lage maagbelasting en maakt het ideaal voor de moeilijke eter. Het is proefdiervrij en je kat zal er dol op zijn! Prins heeft een aantal productlijnen.

Prins VitalCare

Prins heeft verschillende voedingen voor de kat ontwikkeld en deze samengebracht in één lijn: VitalCare. Hoogwaardige producten met de beste kwaliteit grondstoffen die ervoor zorgen dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare.

Samenstelling

Prins VitalCare bevat hoogwaardige ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen. Alle producten, behalve VitalCare BabyKitten, VitalCare Kitten en VitalCare Senior 12+, bevatten urineverzurende stoffen voor een gezond milieu in de blaas. Alle producten, behalve VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten, bevatten een anti-haarbalformule.

Prins Dieetvoedingen voor de kat

Onze hoogwaardige dieetvoedingen zijn verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend zijn en veilig langdurig kunnen worden gegeven. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten.

Samenstelling

We hebben dieetvoedingen ter ondersteuning van katten met voedselovergevoeligheid, overgewicht, diabetes en struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. De dieetlijn biedt zowel krokante brokvoedingen als natvoedingen. Je kunt deze voedingen met elkaar afwisselen, zodat je verantwoord kunt variëren.

Terug naar kat