Prins is vrij van geur, kleur en smaakstoffen en is 100% natuurlijk. Dit zorgt voor een lage maagbelasting en maakt het ideaal voor de moeilijke eter. Het is proefdiervrij en je hond zal er dol op zijn! Prins heeft een aantal productlijnen.

Prins ProCare

De geperste brokvoedingen uit de Prins ProCare-lijn zijn geschikt van pup tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. Voor kleine honden is er ProCare Mini.

Samenstelling

Deze geperste brokken hebben een hoge dichtheid, waardoor ze 25 procent minder volume hebben dan een krokante brok. Dat zorgt voor een lagere maagbelasting, ideaal voor de moeilijke eters!

Prins ProCare Mini

Speciaal voor kleine honden heeft Prins ProCare Mini. Deze voedingen zijn geschikt van pup tot senior en gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. De brokken hebben een aangepaste, kleinere vorm.

Samenstelling

Door de hoge dichtheid van de geperste brok is het volume van de dagelijkse portie voeding 25 procent minder ten opzichte van een krokante brok, wat een lagere maagbelasting geeft. Een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs!

Prins Dieetvoedingen voor de hond

Onze hoogwaardige dieetvoedingen zijn verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend zijn en veilig langdurig kunnen worden gegeven. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten.

Samenstelling

De Prins Dieetvoedingslijn biedt zowel geperste en krokante brokvoedingen als natvoedingen, ter ondersteuning van honden met overgewicht, diabetes, gewrichtsproblemen, huid- en vachtproblemen en maag-darmproblemen. Je kunt de brok- en natvoedingen uit onze dieetlijn met elkaar afwisselen, zodat je verantwoord kunt variëren.

Terug naar hond