Logo_CaroCroc

U stelt ook hoge eisen aan de voeding voor uw hond? Uiteraard is alleen het beste voer goed genoeg voor uw kameraad. Welke voeding het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren, zoals grootte, leeftijd, activiteit én gezondheid van uw vrolijke viervoeter.

Gewoon Goed

CaroCroc staat synoniem aan Oer Hollands, zonder poespas ofwel Gewoon Goed. Dit uit zich in een compleet en compact assortiment van slechts 15 voersoorten. Geen poespas betekent ook dat CaroCroc gemaakt is met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, toegevoegde vitaminen en mineralen en gemaakt zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Voor een lang en gezond leven!

Compleet assortiment

CaroCroc onderscheidt twee lijnen; de zilveren Premium- en de gouden Super Premium-lijn. De Premium-lijn is afgestemd op de behoeften van gezonde honden, van puppy tot en met senior, met verschillende mate van fysieke inspanning, conditie en formaat. Voor gezonde honden vormt de eiwit-/vet verhouding de leidraad.

De Super Premium-lijn bestaat uit voeders afgestemd op de specifieke behoeften van honden met voedselovergevoeligheid, huid- en/of vachtproblemen of die herstellende zijn.

Terug naar hond